BFGoodrich  замінила свою найвідомішу позашляхову шину

BFGoodrich замінила свою найвідомішу позашляхову шину

Продовження популярного KO2 має новий протектор з кращими характеристиками зносу та зчепленням зі снігом.BFGoodrich All-Terrain T/A KO2 має міцну репутацію серед позашляховиків. Тепер довгоочікуваний продовжувач тут у формі KO3. Спираючись на досвід, отриманий від своєї попередниці протягом 10 років, BFGoodrich обіцяє вдосконалення в усіх напрямках для своєї нової генерації всюдиходної шини. А до початку 2026 року він буде пропонуватися в більш ніж 100 розмірах, які підходять для різних автомобілів.
photo_2024-09-10_15-32-46.jpg

Що саме відрізняється? KO3 має новий малюнок протектора, розроблений для покращеного зношування, особливо на гравійних поверхнях. BFGoodrich стверджує, що площа ламелей із 3D-фіксацією на всю глибину сприяє рівномірному зношуванню з часом. Зчеплення в грязі та снігу також покращилося порівняно з KO2; нова шина отримує оцінку Three-Peak Mountain Snowflake за використання на сильному снігу. Зубчасті плечі шини та грязевідбійні планки спеціально створені для покращеного зчеплення.Довговічність також краща завдяки новій суміші шин, спеціально розробленій для використання на будь-якій місцевості. BFGoodrich каже, що шина отримала нагороду Baja Champion завдяки міцності боковини. Гарантія на 50 000 миль доповнює все це.
photo_2024-09-10_15-37-17.jpg

Нова шина буде представлена ??в травні в 13 розмірах від 305/70R16 до 295/60R20. Ще 17 розмірів зменшаться в серпні, а в жовтні KO3 буде доступний для 22-дюймових коліс. Розгортання завершується у 2026 році, і тоді буде доступно понад 100 розмірів для всього: від пікапів і позашляховиків до спеціально виготовлених гоночних установок .«Легендарна міцність шин BFGoodrich була посилена завдяки створенню шини All-Terrain KO3», — сказав Гарольд Філіпс, глобальний генеральний менеджер BFGoodrich. «За 10 років, відколи ми випустили шину KO2, ми провели багато перегонів і досліджень, тому десятиліття даних, відгуків, технологій і досвіду пішло на розробку шини KO3. Ми самі собі конкуренція, і ми знали, що настав час вивести всюдихідну шину на новий рівень. Буде цікаво побачити, що споживачі будуть робити — на роботі та під час гри — з шиною KO3»
додано 10.09.24

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити