Перший гібридний Porsche 911 дебютує 28 травня 2024 року

Перший гібридний Porsche 911 дебютує 28 травня 2024 року

Абсолютно нова ера для Porsche 911 розпочнеться 28 травня. Porsche планує представити перший дорожній гібрид 911, який перенесе культовий спортивний автомобіль у сучасну епоху.


Ми бачили 911 гібрид у формі прототипу вже більше двох років. Porsche повідомляє нам, що розробка завершена, у процесі накопичено 3,1 мільйона миль. Частина цього пробігу припадає на Нюрбургринг, де Porsche ділиться досить спокусливою підказкою щодо того, який значок буде носити електрифікований 911. Нам сказали, що гібрид проїжджає круг Нордшляйфе за 7 хвилин 16,9 секунди, що на 8,7 секунди швидше, ніж «відповідна версія попередньої моделі».


«Вперше за 61-річну історію нашої ікони ми встановлюємо гібридну систему приводу в дорожній 911», – сказав Френк Мозер, віце-президент Porsche з 911 і 718. «Цей інноваційний продуктивний гібрид робить 911 ще більш динамічним. . Ми не залишили нічого на волю випадку під час розробки та випробували новий 911 у найрізноманітніших умовах по всьому світу, від морозу до палючої спеки, як це було під час останніх етапів тестування в Дубаї».
Деталі гібридної силової установки поки невідомі. Porsche каже нам, що він спрямований на продуктивність, а не на ефективність, і раніше нам казали, що це не буде гібрид, що підключається від мережі . З часом дзвінка 7:16 він має бути досить швидким, не втрачаючи своєї здатності вирізати кути.


Усе буде розкрито 28 травня. Обов’язково перевірте через 18 днів, у нас буде все, що вам потрібно знати.
додано 14.05.24

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити