Davanti випускає першу всесезонну шину для легкових автомобілів

Davanti випускає першу всесезонну шину для легкових автомобілів

Британський виробник шин Davanti Tyres випустить першу всесезонну шину для легкових автомобілів Alltoura 4-Seasons.


Після великих випробувань у новому європейському центрі розробки Davanti та випробувальному полігоні Appplus+ Idiada в Іспанії, а також зимових випробувань у UTAC Ivalo у Фінляндії, Alltoura 4-Seasons,  досягається високий рівень продуктивності у виявленні розподілу протягом всього року.


У крос-кліматичних пропозиціях Davanti використовує спрямований малюнок протектора, забезпечення надійного зчеплення в зимові місяці, та спеціально розроблену вдосконалену силікагелеву суміш, показник виявлення у виявленні температури. Alltoura 4-Seasons також має дизайн ламелей, який споживає відведення води та включає зчеплення із включенням снігом та льодом горіння.


"Дуже добре представити на ринку нову інноваційну всесезонну шину для легкових автомобілів, яка вимагає всесезонну роботу", - пояснив Пітер Крос, генеральний менеджер Davanti Tyres. «Команда дуже старанно працювала, щоб виявити її через виявлення на ринку, і ми раді уявити шину, яка може реагувати та сприйматися до зміни кліматичних умов, що зустрічаються безмежних можливостей. Також важливо, що ми маємо справу з продуктом, який пропонує споживачам економічний варіант, який забезпечує високу точність завдяки своїм характеристикам та високій точності тестування».


"Створити шину, домогтися високих всесезонних характеристик без ухилу у бік зими або літа, було складно і вимогливо", - сказав Рей Коллієр, директор з досліджень та розробки в області шин (TREAD). «Робота, яка була зроблена при розробці, стає очевидною, коли ви вперше сідаєте за кермо шини All-Seasons — відразу стає очевидним, що увага водія до м'яких станів не була очікувана в жертву, а лінійна керованість, що здається, робить шину і кермову цікавою. корисною. водити машину. Комфорт кочення та шум у салоні ідеально поєднуються, комфортну їзду, а V-подібний малюнок канавок та приємний склад гумової суміші відмінно підходять для зимових умов, а надійний баланс керування дає впевненість у складних умовах.


Davanti Alltoura 4-Seasons має сертифікат Three Peak Mountain Snowflake (3PMSF) та буде доступний для діаметрів від 14 до 18 дюймів.
Davanti-Tyres-Alltoura-4-Seasons-768x512.png
додано 30.08.22

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити