Mercedes-AMG вибирає шини Continental для C43

Mercedes-AMG вибирає шини Continental для C43

Шина Continental SportContact 7 була обрана Mercedes-AMG як схвалена виробником шини для моделі автомобіля C43.


Шина Ultra-Ultra-High-Performance (UUHP) буде встановлена  в розмірі 245/45 ZR 18 FR 100Y XL і розрахована на швидкість до 300 км/год. У шині використовується спеціально розроблена гумова суміш, що забезпечує оптимальне зчеплення транспортних засобів із дорогою. Порівняно з попередньою ітерацією, SportContact 6, остання версія шини забезпечує на 10% більший пробіг на гоночній трасі, скорочення гальмівної колії на мокрій дорозі на 8%, скорочення гальмівної колії на сухій дорозі на 6% і збільшений термін служби. розширено на 17%.


Щоб ще більше покращити зчеплення та керованість, шина має адаптивний малюнок протектора, який змінюється на мокрому та сухому дорожньому покритті. Цьому сприяє дизайн протектора. Під час руху прямо слід шини закінчується в точці найбільшого стоку води в протекторі, що забезпечує високий рівень зчеплення при гальмуванні, прискоренні та проходженні поворотів на мокрій дорозі.


При проходженні поворотів на сухій дорозі слід зміщується до зовнішнього узбіччя. Ця частина шини була розроблена для передачі високих навантажень для забезпечення стабільних характеристик керованості. Нещодавно розроблені фіксуючі елементи у зовнішньому плечі шини SportContact 7 підвищують стійкість, оскільки вони обмежують рух протектора для покращення керованості.


SportContact 7 також доступний для заміни шин від 18 до 23 дюймів.
continental_pp_sportcontact7_2_kopie-768x771.jpg
додано 23.08.22

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити