Польський шинний завод Michelin стає екологічнішим

Польський шинний завод Michelin стає екологічнішим

На заводі Michelin у польському місті Ольштин продовжується інвестпроект, спрямований на підвищення екологічних стандартів французького концерну в країні. На підприємстві будуються чотири сонячні електростанції, а також там є газова котельня. Це дозволить компанії збільшити частку екологічно чистих джерел енергії на найбільшому виробничому підприємстві на Вармії та Мазурах і на найбільшому шинному заводі в Польщі.

Сонячні електростанції, за словами представників Michelin, забезпечуватимуть електроенергією новозбудовані об'єкти на заводі. У поєднанні із сучасною газовою котельнею це дозволить компанії повністю виключити використання вугілля в процесі виробництва енергії.

На своєму польському заводі Michelin випускає близько 35 тисяч шини на день, тому для нього потрібне стабільне та безперебійне енергопостачання, зазначає компанія.

Крім того, для внутрішніх вантажоперевезень завод використовує електромобілі, а перед місцевою штаб-квартирою компанії збудовано зарядну станцію для електромобілів. Нині на внутрішніх дорогах заводу, площа якого становить близько 200 га, використовується 20 службових електромобілів – як вантажних, так і призначених для перевезення персоналу.
додано 13.07.22

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити