Michelin представила шину, що на 53% складається з екологічно чистих матеріалів.

Michelin представила шину, що на 53% складається з екологічно чистих матеріалів.

Гоночна шина Michelin, що на 53% складається з екологічно чистих матеріалів і призначена для Porsche 718 Cayman GT4 ePerformance, представлена на фестивалі швидкості в Гудвуді (Goodwood Festival of Speed), Великобританія.
Новий електрокар Porsche 718 Cayman GT4 ePerformance виступить на фестивалі, екіпірованому шинами Michelin, які на 53% складаються з екологічно чистих матеріалів. Раніше компанія вже продемонструвала гоночну шину, що на 46% складається з екологічно чистих матеріалів.
Екологічно чиста сировина, з якої виготовляються ці шини, включає натуральний каучук та технічний вуглець, отриманий зі старих шин, апельсинову та лимонну цедру, соснову смолу, олію та перероблену сталь. Відповідно до своєї політики Michelin In Motion французька компанія до 2050 року планує виробляти всі свої шини виключно з екологічно чистих матеріалів.
«Наша тісна співпраця з Porsche у рамках створення нового повністю електричного гоночного автомобіля 718 Cayman GT4 ePerformance є свідченням прогресу, досягнутого Michelin в галузі екологічно чистих матеріалів та електромобільності, – заявив директор Michelin Motorsport Метью Бонардель (Matthieu Bonardel). – Наша участь у новому чемпіонаті електромобілів разом із Porsche дозволить нам прискорити розробку стійких інновацій, які зрештою стануть доступними для всіх».
додано 07.07.22

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити