Toyo Tires стане шинним партнером Чемпіонату Європи з легкої атлетики

Toyo Tires стане шинним партнером Чемпіонату Європи з легкої атлетики

Toyo Tyres виступить шинним партнером Чемпіонату Європи з легкої атлетики, який цього року проходитиме в Олімпійському парку Мюнхена з 15 по 21 серпня. У ньому візьмуть участь 4700 спортсменів із 50 країн, які змагатимуться у дев'яти дисциплінах: легкій атлетиці, пляжному волейболі, веслуванні на каное, спортивній гімнастиці, велоспорті, веслуванні, спортивному скелелазанні, настільному тенісі та тріатлоні.

Toyo Tyres є партнером European Athletics із 2018 року. Наступний чемпіонат Європи з легкої атлетики, який мав пройти в Парижі 2020 року, довелося скасувати через пандемію коронавірусу.

«Toyo Tyres пишається тим, що є партнером European Athletics з 2018 року, – заявив президент Toyo Tire Europe GmbH Кента Курібаяші (Kenta Kuribayashi). - Дух чемпіонату повністю відображає цінності нашої компанії, що робить легку атлетику ідеальним супутником та партнером шинного бренду Toyo Tyres. Після скасування паризького чемпіонату у 2020 році через пандемію і учасники, і глядачі з нетерпінням чекають на змагання у Мюнхені».
додано 04.08.22

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити