Hankook розширює випуск відновлених шин на заводі у Німеччині

Hankook розширює випуск відновлених шин на заводі у Німеччині

Hankook розширює свій бізнес у сегменті відновлення протекторів та відкриває новий завод на своєму підприємстві у Хаммельбурзі, Німеччина. Завод займатиметься відновленням шин «гарячим» методом.
Новий виробничий майданчик займає 2 тис. кв. м на підприємстві площею 15 тис. кв. м., і аналогічну площу займають складські приміщення, йдеться у заяві Hankook.
Новий завод, здатний випускати 100 тис. відновлених шин на рік, подвоює виробничі потужності підприємства, яке раніше зосереджено на «холодному» відновленні.
Hankook придбала завод у Хаммельбурзі у 2018 році після поглинання Reifen Miller. Тоді корейський виробник шин заявив, що продовжує приділяти особливу увагу відновленню протектора, зокрема випуску під своїм брендом Alphatread відновлених шин для комерційних автомобілів.
«З завершенням будівництва нового заводу ми зможемо задовольнити попит, що росте, на шини, відновлені гарячим методом», – заявив директор з продажу вантажних і автобусних шин Hankook Reifen Deutschland Манфред Зоні (Manfred Zoni).
додано 21.07.22

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити