Pirelli розробила шини для новинки Aston Martin DBX707

Pirelli розробила шини для новинки Aston Martin DBX707

Двигун Aston Martin DBX707 потужністю 707 л. і 900 Нм крутного моменту робить цей розкішний позашляховик найпотужнішим у світі. Інженери Pirelli створили для нього нові шини на додаток до 22-дюймових шин, вже виготовлених для моделі DBX: Pirelli PZero розміром 285/35 R23 (передня вісь) та 325/30 R23 (задня вісь). Склад шин максимально покращує їхню продуктивність і безпеку, а збільшена жорсткість боковини в комбінації з особливою геометрією покращує поведінку на високих швидкостях, у тому числі при проходженні поворотів. Також доступна всесезонна версія шин – Scorpion All Season у двох розмірах. Всі шини, омологовані Aston Martin DBX, мають маркування A8A.

Щоб комфорт водія був на тому самому високому рівні, що і продуктивність, шини оснащені системою шумоподавлення Pirelli PNCS. Ця технологія, що значно знижує шум дорожнього руху, дозволяє використовувати при виробництві шин спеціальний матеріал, який поглинає всі вібрації.

pirelli-razrabotala-shiny-dlya-novinki-aston-martin-dbx707.jpg

Шини для Aston Martin DBX707 виготовляються на заводі Pirelli Settimo Torinese, розташованому на околиці Турину, з використанням модульної інтегрованої робототехнічної системи MIRS та передових технологій, призначених для виробництва надпотужних дорожніх шин.

Pirelli та автовиробник співпрацюють вже давно, і новинка DBX707, яка поставляється виключно з шинами Pirelli, розширює лінійку автомобілів Aston Martin, які використовують шини Pirelli, включаючи моделі DBX, DBS та Vantage.
додано 19.07.22

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити