Hyundai показала дуже стильний серійний електрокар Ioniq 6

Hyundai показала дуже стильний серійний електрокар Ioniq 6

Hyundai розсекретила дизайн серійного електромобіля Ioniq 6. Це стильний седан, який за розмірами (зважаючи на все) виступає на території Tesla Model 3.
hyundai-ioniq-6-design-debut-profile-perspective.jpg
Попереду машину можна назвати до певної міри консервативною. Плавні, обтічні лінії поєднуються з яскраво вираженим капотом, під яким логічно очікувати франк - типовий для електрокарів передній багажник. Компанія не розкриває аеродинамічних характеристик, але, як правило, дизайнери електромобілів змушені робити лінію капота більш похилою для зниження опору повітря.
hyundai-ioniq-6-design-debut-rear-corner.jpg

Зате ззаду машина вийшла дуже сміливою. Лінія скла майже непомітно перетікає у кришку багажника, створюючи профіль, що нагадує крило літака. Оскільки така форма створює підйомну силу, що машині, на відміну від літака, ні до чого, конструктори ставлять у таких місцях спойлери. У Ioniq 6 їх відразу два, що ріднить седан з гоночними машинами кінця минулого століття, наприклад Porsche 911 Carrera RS 993-ї серії.
Вперше ми можемо заглянути до салону седана. Передня панель вирішена тепер уже двома класичними об'єднаними дисплеями. Кермо та інші органи управління також виглядають звичайними, ніяких новомодних штурвалів та джойстиків тут немає. Привертають увагу великі
hyundai-ioniq-6-design-debut-passenger-side-cabin.jpg 

додано 18.07.22

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити