ContiTech планує реструктуризацію виробництва

ContiTech планує реструктуризацію виробництва

Індустріальний підрозділ Continental AG, компанія ContiTech, розпочинає масштабну реструктуризацію своїх заводів з виробництва шлангів у Німеччині, внаслідок чого до 2025 року буде скорочено до 870 робочих місць.
Так, німецький виробник об'єднає виробництво транспортних рідинних систем (MFS) на підприємствах у Вальтерсхаузені, Корбасі, Нортхаймі та Едельсхаймі. Як стверджує ContiTech, бізнес-напрямок «суворо відповідатиме» вимогам сучасного ринку легкових та комерційних автомобілів.
Згідно Conti, на сьогоднішній день зростання популярності електромобілів призвело до виникнення надлишкових потужностей з випуску шлангів для двигунів внутрішнього згоряння. Це, як і необхідність забезпечення конкурентоспроможності бізнесу, призвело до рішення про скорочення та оптимізацію виробництва.
Водночас у автомобільній промисловості з'являються нові можливості для зростання – у тому числі в сегменті систем керування температурним режимом для автомобілів із акумуляторними батареями та паливними елементами. У майбутньому ContiTech планує зосередитись на цій сфері.
додано 15.07.22

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити