Pirelli випустить шини з новим філером

Pirelli випустить шини з новим філером

До кінця 2022 року італійський виробник Pirelli представить шини для легкових автомобілів з лінгіновим деревним наповнювачем, виробленим з використанням інноваційної технології, оптимізованої для автомобільних шин.

Як розповів фахівець із вивчення інноваційних матеріалів Pirelli Tire SpA Лучано Тадіеллі (Luciano Tadielli), компанія Pirelli на основі багаторічного досвіду розробила технологію, яка вирішує проблеми зі змішуванням лігніну з гумовими сумішами.

Лігнін - біоматеріал, побічний продукт процесу виробництва паперової маси. Pirelli розглядає його як стійку альтернативу технічному вуглецю як армуючий наповнювач у шинах і гумових виробах.

Pirelli почне застосовувати лінгін для виробництва одного типорозміру шин, оскільки склади на основі лігніну для кожного застосування можуть відрізнятися. Компанія планує, що перша шина з Лінгіна буде призначена для ринку заміни.

За словами Лучано Тадіеллі, в шинній суміші, що розробляється, лінгін замінить близько половини використовуваного техвуглецю.
додано 14.07.22

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити