VW вибирає шини Continental для комерційних автомобілів Caddy

VW вибирає шини Continental для комерційних автомобілів Caddy

Всесезонна шина AllSeasonContact і літня шина EcoContact 6 від Continental будуть як оригінальне обладнання для Volkswagen Комерційні автомобілі із заводу VW Caddy.


Кожна шина була покращена для покращення опору коченню, і обидві отримали рейтинг A на етикетці шин ЄС за високу енергоефективність. Континентальне представництво, яке є одним із перших виробників шин, що розробили всесезонні з таким рейтингом. Крім того, шина AllSeasonContact від виробника забезпечує високе зчеплення з дорогим та високим рівнем безпеки в літніх та зимових умовах за рахунок складу інших літніх та зимових шин Continental.


EcoContact 6 також виробляє підвищену продуктивність шин та відрізняється високою енергоефективністю, великим пробігом протягом терміну служби, а також забезпечує підвищену чутливість до гальмування та хорошу чутливість до керування. Крім того, шина забезпечує надійне зчеплення як на сухих, так і на мокрих дорогах, а також забезпечує охоплення поворотів на низьких та високих швидкостях. Continental також використала свої сучасні технології компаундів, щоб мати чудові характеристики деформації.


Для холодного клімату шини WinterContact TS 870 може поставлятися дилерами шин і потребує більш високих характеристик керованості, короткої гальмівної дороги, точності рульового керування та хорошого запасу безпеки.


AllSeasonContact був схвалений заводом-виробником для Caddy розмірів 205/60 R16 96H XL та 215/55 R17 98H XL, а також для EcoContact 6 розміру 215/55 R17 98H XL.

додано 23.06.22

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити