FIA обрала компанію Goodyear партнером чемпіонату European Truck Racing

FIA обрала компанію Goodyear партнером чемпіонату European Truck Racing

Компанія Goodyear стала офіційним постачальником шин для чемпіонату FIA European Truck Racing на наступні три роки

Київ, 3 лютого 2016 року – Міжнародна автомобільна федерація (FIA) обрала Goodyear в якості ексклюзивного постачальника шин для змагань European Truck Racing Championship на найближчі три роки. Дане партнерство дозволить компанії Goodyear розширити власну присутність в чемпіонаті, для якого вона вировбляє спецально розроблені вантажні гоночні шини з 2004 року.


Goodyear перемогла в тендері та стала ексклюзивним постачальником шин для чемпіонату European Truck Racing завдяки високій ефективності та надійності своїх продуктів. Оновлені умови партнерства на найближчі три роки передбачають співпрацю з нещодавно створеною асоціацією ETRA Promotion GmbH (ETRA) - новим промоутером чемпіонату. ETRA має амбіційні плани по покращенню іміджу та суспільного сприйняття змагань, а також планує збільшити кількість учасників і поліпшити висвітлення події в ЗМІ. Оновлений чемпіонат FIA European Truck Racing Championship є чудовою можливістю для компанії Goodyear продемонструвати власні інноваційні досягнення в сфері вантажних шин та випробувати новітні технології, які будуть застосовуватись в майбутніх серійних моделях, в складних та вибагливих умовах гоночного треку.

«Ми раді, що FIA обрала нас в якості ексклюзивного постачальника вантажних гоночних шин, і з нетерпінням чекаємо на співпрацю з ETRA впродовж наступних трьох років. В 2016 році ми відсвяткуємо вже 12 річницю в якості постачальника спеціалізованих вантажних гоночних шин для змагань European Truck Racing Championship. Дане партнерство дає нам можливість продемонструвати високу ефективність наших продуктів та випробувати новітні технології, які в майбутньому будуть застосовані в серійних моделях вантажних шин. До того ж дане співробітництво допоможе нам збільшити власну присутність в чемпіонаті та дозволить ще краще просувати бренд, продукцію та послуги компанії», – зазначив Бенджамін Віллот, маркетинговий директор підрозділу споживчих шин Goodyear в регіоні EMEA..

Впродовж наступних трьох років Goodyear постачатиме спеціально розроблені вантажні гоночні шини в типорозмірі 315/70R22.5 для всіх команд-учасників змагань. Ці шини розроблені на основі каркасу, схожого на той, що використовується в стандартних вантажних шинах Goodyear. З метою підвищення ефективності шини, зокрема, зменшення ризику перегрівання та збільшення поперечної жорсткості, її каркас був дещо модифікований, однак найбільшу увагу було приділено протектору, який відіграє найважливішу роль для забезпечення оптимального зчеплення під час змагань, коли шини нагріваються до екстремальних температур. Вантажні гоночні шини Goodyear відрізняються особливим малюнком протектору, який забезпечує відмінне зчеплення як на сухому так й на мокрому гоночному треку. Суміш, з якої виготовлений протектор вантажних гоночних шин Goodyear, у поєднанні з характерним асиметричним дизайном плечової зони та кільцевидними канавками, забезпечує високу ефективність керування незалежно від рівня підготовки водія чи умов гоночного треку.

Всі вантажні гоночні шини Goodyear оснащені технологією радіочастотної ідентифікації (RFID), яка дозволяє представниками FIA отримати всю необхідну індивідуальну інформацію про кожну використану шину на змаганні. Технологія «чіп в шині» передбачає оснащення шини мікро чіпом під час виробництва. Кожен чіп містить інформацію про шину, включно з унікальним ідентифікаційним кодом, який дозволяє представникам FIA відслідковувати кожну шину, контролюючи дотримання гоночними командами вимог щодо їх кількості та експлуатації.

Попередня програма змагань 2016 FIA European Truck Racing Championship:

* 30 квітня/1 травня - гоночна траса Red Bull Ring/Шпільберг-Австрія
* 28/29 травня - Мізано-Італія
* 11/12 червня - Ногаро - Франція
* 2/3 липня - Нюрбургрінг - Німеччина
* 27/28 серпня - Хунгароринг - Угорщина
* 3/4 вересня - Мост-Чехія
* 17/18 вересня - Зольдер-Бельгія
* 1/2 жовтня - Харама-Іспанія
* 8/9 жовтня - Ле-Ман-Франція


Про Goodyear

Компанія Goodyear – один із найбільших світових виробників шинної продукції. Штат її співробітників складає близько 66 000 осіб. Компанія виробляє свою продукцію на 49 заводах, розташованих у 22 країнах. У двох інноваційних центрах – в Акроні (штат Огайо, США) та Кольмар-Берзі (Люксембург) – розробляються найсучасніші продукти та послуги, які встановлюють високі технологічні та виробничі стандарти галузі. Асортимент шин Goodyear Dunlop Europe для вантажного транспорту та автобусів включає більше 400 різноманітних моделей в 55 типорозмірах. Провідні автовиробники, такі як DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania та Volvo встановлюють шини Goodyear на свої вантажні автомобілі. Компанія Goodyear також постачає шини для всіх провідних виробників причепів. Завдяки сервісам Fleet First та TruckForce, цілодобовій підтримці на дорогах ServiceLine, сервісу Mobility, онлайн-системі FleetOnlineSolutions та програмі відновлення Goodyear Retread Technologies, компанія Goodyear пропонує широкий спектр спеціалізованих транспортних послуг.
додано 01.01.70

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити