Шини Goodyear вибрані для електромобіля Megane E-TECH Electric

Шини Goodyear вибрані для електромобіля Megane E-TECH Electric

Renault обрала шини Goodyear як первинну комплекцію для Megane E-TECH Electric – нового повністю електричного автомобіля французького виробника.

 

Усього для комплектації Megane E-TECH Electric вибрано наступні шини:

 

Goodyear EfficientGrip Performance 2 у розмірі 195/60R18,

Goodyear EfficientGrip Performance у розмірі 215/45R20,

Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 в обох типорозмірах.

В результаті близько трьох чвертей всіх автомобілів Megane E-TECH Electric, що випускаються, будуть оснащені шинами Goodyear.

 

Постачання розпочалося у першому кварталі 2022 року, після того як у листопаді 2021 року на заводі Renault ElectriCity у Дуе, Франція, стартувало виробництво електромобіля. Новинка оснащена електродвигуном, розробленим в альянсі Renault-Nissan-Mitsubishi, який важить лише 145 кг та розвиває потужність 96 кВт (130 к.с.) або 160 кВт (218 к.с.) залежно від специфікації. Акумулятор електромобіля є найтоншим на ринку всього 110 мм, що дозволяє йому ідеально вписатися в платформу CMF-EV. Він доступний у двох варіантах потужності: 40 кВтг для пробігу на одній зарядці до 300 км (WLTP) та 60 кВтг для пробігу 470 км.

 

Шини Goodyear, що поставляються для Megane E-TECH Electric, мають спеціальне маркування "R" на боковині. Це вказує, що шини були спеціально обрані та схвалені інженерами Renault.

 

«Наші лінійки EfficientGrip Performance та Vector 4Seasons – це перевірені часом шини, яким довіряють провідні автовиробники, тому ми раді, що Renault вибрала їх для своєї новинки Megane E-TECH Electric, – заявив генеральний директор Goodyear EMEA по роботі зі споживачами Ханс Врійсен Vrijsen). – Шини Goodyear вже омологовані для великої кількості електромобілів. У 2021 році понад 80% наших постачань шин первинної комплектації припадало на електричні чи гібридні автомобілі. Ми продовжимо тісно співпрацювати з провідними виробниками, щоб допомогти їм у розробці наступного покоління електромобілів, автомобілів з ДВЗ та гібридів».
додано 11.08.22

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити