Hankook почне постачати шини для Audi Q4 e-tron

Hankook почне постачати шини для Audi Q4 e-tron

Електромобілі – один із найважливіших елементів особистого автотранспорту майбутнього. Майбутнє давно настав для виробника шин преміум-класу Hankook. Наприклад, останні моделі Audi – Q4 e-tron та Q4 Sportback e-tron – поповнили список електромобілів, для яких Hankook постачає спеціальні шини для заводської комплектації. Крім привабливого дизайну, два нових спортивних і компактних позашляховика Audi можуть похвалитися цілим арсеналом технічних поліпшень. У той же час електромобілі потребують шин, які здатні підтримати ці технології на дорозі без втрат. Шина Hankook Ventus S1 evo 3 ev була спеціально розроблена для електромобілів.

«У рамках партнерської угоди щодо розвитку ми разом з Audi реалізували низку успішних проектів за останні роки, — каже Сангхун Лі, президент Hankook Tire Europe. «Ми високо цінуємо можливість перейти на комплектацію електромобілів шинами, що підходять. Таким чином, ми робимо важливий внесок у розвиток екологічності транспортних засобів».

Низький коефіцієнт опору коченню, невелика вага, високий коефіцієнт допустимого навантаження

Ці характеристики особливо важливі для шин електромобілів. Вони підтримують роботу акумулятора, таким чином підвищуючи запас ходу автомобіля, а також дозволяють безпечно витримувати високу масу електромобіля, зумовлену його конструкцією. Відповідно до особливих вимог, що висуваються до електромобілів, інженери Hankook оснастили Ventus S1 evo 3 ev двошаровим каркасом, виконаним із спеціально розробленого високоефективного волокна. Він забезпечує дуже високу стійкість та низьку власну вагу шини щодо її розмірів. Склад протектора шини Ventus S1 evo 3 ev адаптований до потреб електромобілів і має важливе значення. При вкрай високому моменті, що крутить, каркас забезпечує відмінне зчеплення на мокрій і сухій дорозі, оптимізуючи при цьому опір коченню.

На шинах з посадковим діаметром 20 і 21 дюйм для Audi Q4 e-tron та Audi Q4 Sportback e-tron в області борту використовується додаткове сталеве посилення, що компенсує меншу висоту боковини, щоб ще більше збільшити її жорсткість. Крім того, це забезпечує щільну посадку шини на обід, а також спортивне та чуйне управління.

Герметик Hankook SEALGUARD, що використовується всередині шин (входить до стандартної комплектації 20- та 21 дюймових шин Hankook для Audi Q4 e-tron та Audi Q4 Sportback e-tron), автоматично герметизує будь-які наскрізні проколи діаметром до 5 мм по поверхні протектора шини. Перевага технології SEALGUARD полягає в тому, що, наприклад, навіть у разі проколу цвяхом можна не зупинятися і їхати далі. Автомобілям, оснащеним шинами із технологією SEALGUARD, більше не потрібне запасне колесо. За рахунок цього збільшується вільний простір та зменшується вага автомобіля. Крім того, не потрібно проводити потенційно небезпечну заміну колеса на дорозі. На додаток до своїх переваг у плані безпеки шини Hankook з технологією SEALGUARD, як і раніше, забезпечують звичний комфорт, оскільки їхня базова конструкція не відрізняється від шин без SEALGUARD.
hankook-nachnet-postavlyat-shiny-dlya-audi-q4-e-tron_22_www.jpg
додано 09.08.22

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити