Toyo випускає нову шину для автобусів M937

Toyo випускає нову шину для автобусів M937

Компанія Toyo Tire анонсувала випуск нової всесезонної автобусної шини.
Новинку під назвою M937 буде випущено на ринок Японії з 1 вересня.
Згідно з Toyo Tire, шини M937 були розроблені спеціально для автобусів, які використовуються в регіонах, де ще не розвинена мережа громадського транспорту, а також на допоміжних маршрутах, де складно експлуатувати стандартні великі автобуси. За даними Міністерства землі, інфраструктури, транспорту та туризму Японії, кількість подібних автобусів на японських дорогах зросла в 1,5 рази за період із 2009 по 2019 рік.
Такі автобуси курсують вужчими дорогами, ніж звичайний пасажирський транспорт, а також вони часто починають рух на низькій швидкості, зупиняються на перехрестях без світлофора і виконують повороти. Все це створює велике навантаження на шини, через що у багатьох автобусних операторів виникають проблеми із достроковою заміною шин через нерівномірне та прискорене зношування. Новинка Toyo M937 підтримує рівномірне зношування в цих умовах експлуатації, а також забезпечує високий рівень безпеки на засніжених дорогах.
За рахунок широкого протектора та великих блоків модель M937 забезпечує рівномірний розподіл навантаження у плямі контакту, що підвищує зчеплення та знижує ризик нерівномірного зносу. Як стверджує Toyo, термін служби новинки збільшено на 38%, порівняно з попередньою моделлю M935.
Крім того, за рахунок збільшення ширини канавок та їхнього оптимізованого розташування сніг не забивається у поглиблення протектора. Часта нарізка ламелей посилює тягу шини снігу.
Нова шина Toyo M937 вийде на ринок у типорозмірі 205/80 R17.5 120/118N.
додано 25.07.22

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити