Hankook та Rescale оголосили про партнерство

Hankook та Rescale оголосили про партнерство

Корейський виробник шин Hankook Tire уклав партнерську угоду з компанією Rescale, яка займається розробкою програмного забезпечення для цифрових досліджень та розробок з акцентом на високопродуктивні обчислення, управління хмарою та автоматизоване проектування.
Використання технологій високопродуктивних обчислень дозволить Hankook Tire швидко та максимально ефективно виконувати складні розрахунки на високих швидкостях. Планується, що партнерство з Rescale може прискорити розробку цифрових «двійників» шин та оптимізувати операційну ефективність досліджень та розробок Hankook.
Виробник шин заявив, що використовуватиме нове партнерство для прискорення цифрової трансформації компанії та збільшення конкурентної переваги, а також для прискорення впровадження інновацій та розвитку шинних технологій для екологічних транспортних засобів майбутнього – електромобілів та безпілотного транспорту.
"Партнерство з Rescale виведе глобальну трансформацію Hankook Tire на новий рівень", - пояснив виконавчий віце-президент і технічний директор Hankook Tire Бонхі Ку (Bonhee Ku).

 
додано 22.07.22

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити