Michelin візьме участь у великому європейському еко-проекті

Michelin візьме участь у великому європейському еко-проекті

Консорціум з 18 європейських організацій, включаючи групу Michelin, виступив з великою ініціативою з екологічної утилізації відходів, що важко переробляються, включаючи композитні промислові відходи і багатошаровий одяг.
Координований Michelin проект WhiteCycle, запущений 1 липня 2022 року, спрямований на розвиток економіки замкнутого циклу та ефективну переробку т.зв. "Складних відходів". До 2030 року у рамках проекту вартістю 10 млн. євро планується розвинути потужності для щорічної переробки понад 2 мільйони тонн ПЕТ-пластику. Йдеться про хімічну переробку складових промислових відходів, що містять текстиль (ПЕТ) та інші компоненти шин, шлангів та багатошарового одягу.
Для цього консорціум розробить нові процеси для різних етапів переробки, включаючи технології сортування, переробки та подальшого використання отриманих матеріалів у виробництві шин, гумотехнічної продукції та одягу.
Проект WhiteCycle, що фінансується в рамках програми Horizon Europe, базується на п'яти країнах – Франції, Іспанії, Німеччині, Норвегії та Туреччині.
додано 20.07.22

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити