Citroen пересаджує грецьку поліцію на електромобілі

Citroen пересаджує грецьку поліцію на електромобілі

citroen-greek-police-cars (2).jpg
Два передані правоохоронним структурам малюка Ami планується використовувати для патрулювання вулиць.
Поліцейські грецького острова Халки тепер пересуватимуться електромобілями французького бренду Citroen. Правоохоронцям було передано одразу 6 одиниць техніки: два крихітні Ami, пара е-C4, мінівен -Spacetourer та фургон -Jumpy.
Найбільш незвичайними моделями серед перерахованих стали, звичайно, надкомпактні Ami. Зрозуміло, стрімкі погоні за злочинцями чи оперативний виїзд за різними викликами їм не під силу – а точніше, не за темпом. Завданням цих машин з максимальною швидкістю 45 км/год стане патрулювання.
citroen-greek-police-cars (4).jpg

Острів Халки – невеликий клаптик суші площею близько 27 квадратних кілометрів зовсім неподалік узбережжя Туреччини. Його населення зараз становить менше 1 тисячі осіб (а 2012-го було взагалі менше 300), тому скромна на перший погляд партія із 6 автомобілів насправді здатна серйозно поповнити острівний автопарк. Більше того, місцева влада поставила перед собою амбітну мету з досягнення екологічної нейтральності – і тут електрокари Citroen будуть дуже доречними.
Французький автовиробник активно підтримує ініціативи як федеральної влади Греції, так і місцевого самоврядування щодо розширення парку «зеленого» транспорту. Причому на Халки співпраця в рамках цих програм набула цікавого формату – оскільки два з шести наданих електромобілів були оформлені у безкоштовний лізинг на 48 місяців, після чого Citroen викупить їх та передасть у повноцінне володіння владі острова.
citroen-greek-police-cars (1).jpg


додано 06.07.22

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити