Конкурент Тесла відкрив перший шоурум у Європі

Конкурент Тесла відкрив перший шоурум у Європі

Перша так звана студія Lucid з'явилася в Німеччині.
Lucid Group оголосив про вихід на європейський ринок Перша так звана студія бренду з'явилася в столиці Баварії, Мюнхені. Офіційний старт продажу заплановано на 13 травня.
«Студія» Lucid розташована на площі Одеонсплац, за нею будуть інші «студії» та сервісні центри в Німеччині, Нідерландах, Норвегії та Швейцарії. Як запевняють представники стартапу, найближчими роками бренд має намір дебютувати мало не у всіх європейських країнах.
Цікаво, що Lucid привіз до Старого Світу седан Air в обмеженому виконанні Dream Edition, доступному у двох варіантах. Природно їх кількість дуже обмежена, адже загальний тираж цієї комплектації становив лише 520 одиниць, більшість із яких було продано у США.
Як і слід було очікувати, прайс на електроседан буде чималим. У Німеччині його вартість досягає 218 тисяч євро, у Нідерландах – 222 тисячі, у Швейцарії – 199 000 швейцарських франків, а в Норвегії – 1 850 000 норвезьких крон.
За ці гроші деякі щасливчики отримають двомоторний електромобіль, чий запас ходу на одній зарядці може спокійно досягати 900 кілометрів, а розгін до першої сотні складе менше трьох секунд.
Очікується, що перші поставки Lucid Air Dream Edition до Європи розпочнуться наприкінці 2022 року. Про ціни та терміни постачання інших комплектацій Air Pure, Air Touring та Air Grand Touring буде оголошено пізніше.
Крім вищезгаданих чотирьох країн, Lucid зараз приймає замовлення на свій електроседан в Австрії, Бельгії, Данії, Фінляндії, Франції, Італії, Монако, Іспанії, Швеції та Великобританії. Причому для останньої розроблять праворульну версію Air.
додано 28.06.22

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити