Goodyear випускає нові всесезонні шини

Goodyear випускає нові всесезонні шини

У рамках розширення портфоліо Mastercraft Courser компанія Goodyear Tire & Rubber випустила чотири нові всесезонні шини: Courser Trail, Trail HD, Courser Quest та Quest Plus.

 
Стверджується, що шини Courser Trail і Trail HD, розроблені як всюдихідні шини, забезпечують оптимальне зчеплення з дорогою, що дозволяє їх використовувати в умовах бездоріжжя. Вони забезпечують надійне гальмування та керованість на мокрій дорозі на додаток до протекторів Winter Biters, які вбудовані у блоки протектора для покращення прискорення та гальмування на снігу.

 
Ребра Goodyear Stone Armor між блоками протектора забезпечують захист від висвердлювання та налипання каміння. Courser Trail також має сертифікат Three-Peak Mountain Snowflake, що означає, що він підходить для використання у зимових умовах. Шумозахисні стіни між плечовими блоками також допомагають зменшити шум вітру.

 
Mastercraft Courser Trail доступний для коліс діаметром 15-20 дюймів у 28 P-метричних розмірах; Courser Trail HD доступний у 30 розмірах LT.
До всюдихідних варіантів приєднуються Courser Quest для легкових автомобілів та мінівенів та Courser Quest Plus для пікапів та позашляховиків.

 
Обидві шини спеціально розроблені для забезпечення хороших характеристик на мокрій та засніженій дорозі. Обидві шини мають канавки для відведення води, що забезпечують стійкість до аквапланування, а гумова суміш протектора збагачена діоксидом кремнію забезпечує поліпшене зчеплення. Крім того, оптимізований профіль протектора забезпечує зчеплення та надійність при проходженні поворотів, а посилена внутрішня конструкція забезпечує рівномірне зношування блоків протектора, що збільшує термін служби.

 
Courser Quest доступний у 23 розмірах для коліс діаметром від 15 до 22 дюймів. Courser Quest Plus буде випущено у 46 розмірах.Goodyear_Courser_Trail_HD-236x300.jpeg

 
«Mastercraft продовжує задовольняти унікальні потреби у мультибрендовому портфоліо Goodyear, – сказав Мішель Крамер, генеральний менеджер з маркетингу споживчих товарів Goodyear. «Термін служби протектора та покращені всесезонні характеристики були важливими факторами при розробці нашої нової лінійки продуктів Courser, даючи водіям можливість впоратися з усім, що може принести день, будь то їзда бездоріжжям на новому Courser Trail або Trail HD або їзда бездоріжжям. ваші щоденні поїздки з Courser Quest або Quest Plus».

 
додано 27.06.22

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити