Hankook запускає шини Ventus iON S для електромобілів.

Hankook запускає шини Ventus iON S для електромобілів.

Виробник Hankook представив Ventus iON S, першу літню шину у новій лінійці шин, розроблених спеціально для електромобілів (EV).


Нова шина має знижений опір кочення, виключно низький рівень шуму при коченні і високу несучу здатність. В результаті Hankook заявляє, що шина забезпечуватиме більший запас ходу на одному заряді акумулятора та кращі враження від водіння, ніж шини, що традиційно використовуються.


Ventus iON S відповідає ряду вимог до шин для електромобілів та має більш високу вантажопідйомність, що дозволяє компенсувати велику масу електромобілів, спричинену акумуляторними батареями. Крім того, надміцні арамідні волокна протидіють силам деформації, викликаним високим моментом, що крутить, пов'язаним з електромобілями.


Нова суміш протектора шини також містить велику кількість натуральної смоли, що забезпечує високий рівень довговічності та зниження зносу. Завдяки високому вмісту діоксиду кремнію шини Ventus iON S забезпечують мікрорівень зчеплення на мокрій дорозі, протидіючи утворенню водяної плівки між поверхнею дороги, знижуючи можливість аквапланування.


Ще однією особливістю останнього складу Hankook є високий вміст натуральних олій. Це допомагає підвищити стійкість, а також довговічність протектора, а це означає, що для стабільної роботи потрібно менше матеріалу. Крім того, шини мають економію ваги до 1 кг на кожну шину для покращення опору коченню, а вбудована технологія звукопоглинача Hankook забезпечує зниження рівня шуму в кабіні.


«З введенням Ventus iON S як перша шина в новій лінійці наша компанія все більше враховує швидко зростаючий попит на електромобілі і пов'язану з цим потребу в шинах, у тому числі з точки зору необхідності заміни», сказав Сойл Лі, генеральний директор і президент Hankook Tire & Technology. «Завдяки збільшеному запасу ходу на одному заряді акумулятора, це нове покоління шин допоможе ще більше оптимізувати ефективність електромобілів при повсякденному використанні. Ми раді повідомити, що це вже підтверджено незалежними інституціями».


"Ми особливо пишаємося тим, що новий Hankook Ventus iON S, наприклад, отримав рейтинг A/A/A на етикетці шин ЄС", - сказав Клаус Краузе, голова європейського технічного центру Hankook Tire у Ганновері, Німеччина. «Це відповідає найвищим рівням продуктивності з погляду опору коченню, зчеплення з мокрою дорогою та шуму шин».


Hankook Ventus iON S доступний у кількох розмірах від 18 до 22 дюймів. Зимовий i*cept iON з'явиться у вересні 2022 року, а всесезонна версія Ventus iON A буде доступна на ринку Північної Америки.

додано 17.06.22

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити