Pirelli випускає чотирисезонну велосипедну шину P Zero Race 4S

Pirelli випускає чотирисезонну велосипедну шину P Zero Race 4S

Компанія Pirelli опублікувала докладну інформацію про свою останню пропозицію шин P Zero Race 4S, які, як стверджується, мають довговічність, плавність ходу, зчеплення і високий рівень продуктивності в гоночному велоспорті.


Вироблена на оновленому заводі Bollate в Італії, ця клінчерна шина була розроблена спеціально для шосейних велосипедів і має ті ж універсальні характеристики, що і її попередниця P Zero Velo 4S.


Випущена як частина сімейства P Zero Race, нова шина використовує запатентований склад Pirelli SmartEVO, який є потрійною сумішшю полімерів з так званою інтелектуальною поведінкою. Склад працює, щоб забезпечити більш високий рівень зчеплення, кращий опір коченню та реактивність.
PIRELLI-PZERO-RACE-4S-section.jpg

Інженери Pirelli покращили малюнок протектора та якість гумової суміші, щоб шини можна було використовувати цілий рік. Малюнок протектора був оптимізований з точки зору кутів, глибини, кількості та відстані ламелів компанії, щоб покращити рівень зчеплення на нерівних та слизьких поверхнях.


Нові версії також покращили продуктивність у холодну погоду та підвищили довговічність та надійність у літніх сценаріях.


Крім того, Race 4S має корпус, адаптований до нових стандартів ширших ободів. Більш широкий та короткий слід допомагає покращити захист від проколів та контроль на поворотах.


Pirelli P Zero Race 4S в настоящее время доступен в размерах 26-622 и 28-622. Более широкие размеры и версия TLR запланированы к выпуску позже в этом сезоне.

додано 16.06.22

Якщо вам сподобався цей матеріал, поділіться ним із вашими друзями

Зворотній дзвінок
Готово
Закрити
Закрити
Кошик
Закрити
Оформити замовлення
Продовжити покупки
Авторизація
Реєстрація
Ваш e-mail*
Ваш пароль*
Підтвердження пароля*
Назва підприємства
Контактний телефон
Зареєструватися
Відновити пароль
OK
Закрити